Vores historie
Pips pizza startede i januar 1992 og er siden blevet drevet af Silvestro Pagano.


Jeg har "næsten" været i Risskov siden jeg kom til DK... (1989).
Jeg har ikke ændret menuen særlig meget i løbet af årene... personalet har altid været fisket op i Risskov-området :-)... de fleste af mine tidligere Risskov medarbejdere/opvaskere er nu advokater, arkitekter, psykologer, forfattere osv...
Mine minder om italienske traditioner og skikke, hvor man bor i det samme sted mange år og ser mennesker, forældre og børn omkring sig vokse op og udvikle sig er blevet en dejlig genoplevelse for mig her i Risskov.
Vores pizza er lavet fra bund... vores ingredienter er importeret fra italien, vi kan bl.a. navner at vi laver vores pizza dej med egne specielt surdej , og at vi bruger vores specielt "passata di pomodoro" hjemmelavet kogt tomato sauce... vi går ikke på kompromis med kvaliteten
Filosofien bag det hvide forklæde ..

Friske ingredienser
Det hele er lavet fra bunden med friske ingredienser og så meget som muligt importeret fra italien

Glæden ved hvad vi laver
At gøre et godt stykke arbejde er tilfredsstillende i sig selv

Hyggelig atmosfære
Rammerne er vigtige for at gøre spisning til en afslappende og hyggelig event i vores travle hverdag